Meklēt šajā emuārā

sestdiena, 2011. gada 20. augusts

Gurķu,burkānu un fizāļu salāti *


Gurķi - 1 kg
Fizāļi - 1 kg
Burkāni - 500 gr
Sīpoli - 500 gr
Ķiploki - 300 gr
Pipari - 10 graudiņi
Cukurs - 100 gr
Sāls - 40 gr
Ābolu vai vīnogu etiķis - 100 gr







Gurķus,burkānus,sīpolus sagriež ripiņās,ķiploku - plānās šķēlītēs. Fizāli aplej ar verdošu ūdeni un ar dvielīti noberž. Visus dārzeņus liek bļodā,pievieno pārējos produktus,samaisa. Patur 15-20 minūtes,lai izdalās sula. Tad liek grāpī,uzvāra un vāra 10 minūtes. Karstu pilda burkās,aizvāko.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru