Meklēt šajā emuārā

otrdiena, 2012. gada 21. augusts

Konservēta paprika, pildīta ar tomātiem*


Paprika - 2 kg
Sīpoli - 1,5 kg
Mazi tomātiņi

Marinādei-
   -1 glāze augu eļļa
   -1 glāze cukurs
   -1 glāze 9% etiķis
   -100 gr sāls














Paprikai izgriež kātiņa daļu,izņem sēklotni. Sīpolus sagriež gredzenos. Marinādei paredzētos produktus liek grāpīti un uzvāra. Paprikas pilda ar veseliem tomātiņiem, liek grāpītī, pārkaisa ar sīpolu gredzeniem, pārlej verdošu marinādi. Liek uz plīts un uz nelielas uguns vāra 20 minūtes. Karstu pilda burkās,aizvāko.



 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru