Meklēt šajā emuārā

otrdiena, 2012. gada 4. septembris

Konservēti āboli savā sulā


Āboli - 1 kg
Cukurs - 150-200 gr






















Ābolus nomazgā,izņem sēklotnes,sagriež kubiņos. Mizot vai nē - brīva improvizācija. Pārber ar cukuru un atstāj,lai atsulojas. Ideālā variantā - uz nakti. Bet pietiek arī ar 2 stundām. Tad liek uz plīts un uz nelielas uguns apmaisot karsē. Līdzko sāk vārīties,pilda burkās,aizvāko,satin segās. Ja vēlas - aromātam katrā burkā iemet dažas krustnagliņas. Atdzisušu glabā pagrabā. Ziemā var izmantot keksu, pīrāgu cepšanai, vai arī kā patstāvīgu desertu ar putukrējumu vai saldējumu.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru