Cūkgaļu es gatavoju šādi.Pus litra burciņās lieku sagrieztu gaļiņu - kā gulašam. Katrā burciņā ieberu 10 piparus,3 laurulapas. Gaļu samaisa ar sāli pēc garšas. Burkas apakšpusē vairāk lieku treknumiņus,tad cepoties ātrāk rodas šķidrumiņš. Burciņas blīvi piepildu vakarā,novietoju vēsumā. No rīta burciņas lieku cepeškrāsnī uz pannas,ieslēdzu plīti uz 18o-2oo grādiem. Burciņām virsū lieku parastos metāla vāciņus,nepiegrieztus,tad kādu smagumiņu,jo gaļa vāciņus nedaudz paceļ. Tad tā viss tur gatavojās līdz gaļiņa mīksta. Es vienmēr pagaršoju. Burciņas taisu ciet,lieku vēsumā. Es jau vairākus gadus šādi gatavoju,jo šī receptīte ir ļoti vienkārša. Var ātri pagatavot zupas ,mērces.
Sveicināti!!! Patiesi prieks, ka apmeklējāt manis izveidoto konservēšanas receptīšu krātuvīti! Šeit esmu apkopojusi idejas no dažādām interneta vietnēm. Ceru, ka atradīsiet sev ko noderīgu. Lai izdodas!!!
Meklēt šajā emuārā
trešdiena, 2011. gada 20. aprīlis
Sautēta gaļa burciņās
Cūkgaļu es gatavoju šādi.Pus litra burciņās lieku sagrieztu gaļiņu - kā gulašam. Katrā burciņā ieberu 10 piparus,3 laurulapas. Gaļu samaisa ar sāli pēc garšas. Burkas apakšpusē vairāk lieku treknumiņus,tad cepoties ātrāk rodas šķidrumiņš. Burciņas blīvi piepildu vakarā,novietoju vēsumā. No rīta burciņas lieku cepeškrāsnī uz pannas,ieslēdzu plīti uz 18o-2oo grādiem. Burciņām virsū lieku parastos metāla vāciņus,nepiegrieztus,tad kādu smagumiņu,jo gaļa vāciņus nedaudz paceļ. Tad tā viss tur gatavojās līdz gaļiņa mīksta. Es vienmēr pagaršoju. Burciņas taisu ciet,lieku vēsumā. Es jau vairākus gadus šādi gatavoju,jo šī receptīte ir ļoti vienkārša. Var ātri pagatavot zupas ,mērces.
Abonēt:
Ziņas komentāri (Atom)
Cik ilgi var stāvēt tā vēsumā?
AtbildētDzēst