Meklēt šajā emuārā

trešdiena, 2011. gada 20. aprīlis

Sautēta gaļa burciņās



Cūkgaļu es gatavoju šādi.Pus litra burciņās lieku sagrieztu gaļiņu - kā gulašam. Katrā burciņā ieberu 10 piparus,3 laurulapas. Gaļu samaisa ar sāli pēc garšas. Burkas apakšpusē vairāk lieku treknumiņus,tad cepoties ātrāk rodas šķidrumiņš. Burciņas blīvi piepildu vakarā,novietoju vēsumā. No rīta burciņas lieku cepeškrāsnī uz pannas,ieslēdzu plīti uz 18o-2oo grādiem. Burciņām virsū lieku parastos metāla vāciņus,nepiegrieztus,tad kādu smagumiņu,jo gaļa vāciņus nedaudz paceļ. Tad tā viss tur gatavojās līdz gaļiņa mīksta. Es vienmēr pagaršoju. Burciņas taisu ciet,lieku vēsumā. Es jau vairākus gadus šādi gatavoju,jo šī receptīte ir ļoti vienkārša. Var ātri pagatavot  zupas ,mērces.
 

1 komentārs: