Meklēt šajā emuārā

pirmdiena, 2014. gada 18. augusts

Asorti ''Vasara burkās''


Gurķi - 1.8 kg
 Tomāti- 1.5 kg
Puķkāposti - 1.2 kg
Sīpoli - 1 kg
Burkāni - 800 gr
Paprika - 300 gr
Ķiploki - pēc vēlēšanās
Smaržīgie pipari
Krustnagliņas
Sāls marinādei - 180-200 gr
Cukurs marinādei - 180-200 gr
9% etiķis marinādei - 3 glāzes




Лето в банках ингредиенты               
Litra burkas mazgā,sterilizē. Dārzeņus sasmalcina. 

Лето в банках               
Lielos gurķus  - pusripiņās,mazos - ripiņās. Papriku - salmiņos.

фото Лето в банках               
Sīpolus - pusripiņās,burkānus - ripiņās,ķiplokus - plēksnītēs. 

Лето в банках Огурец               
Tomātus - daiviņās,pukkāpostus sadala rozetītēs.


Лето в банках Помидор               
Sagatavotajās burkās ieliek 2 krustnagliņas,5 smaržīgos piparus. Dārzeņus liek kārtām - burkāni,gurķi,sīpoli,tomāti,puķkāposti,paprika,ķiploki.

Лето в банках Капуста цветная               
Pagatavo marinādi,nedaudz atdzesē (70-80 grādi) un lej burkās. Piepildītās burkas piesedz ar vāciņiem,sterilizē un cieši aizvāko.



 
 

 




Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru