Meklēt šajā emuārā

otrdiena, 2011. gada 23. augusts

Kabači ar rīsiem*



2 kg kubiņos sagriezti kabači
1 kg sarīvēti burkāni
1 kg gabaliņos sagriezti tomāti
1 kg salmiņos sagriezti sīpoli
1 kg salmiņos sagriezta paprika
1 pāksts smalki sagriezts asais pipariņš
2 galviņas sasmalcināta ķiploka
4 ēd.kar. sāls
250 ml augu eļļas
1 tējk. etiķa esence
1 glāze cukurs
2 glāzes rīsi












Kabačus,burkānus,tomātus,sīpolus,papriku,aso piparu,sāli,cukuru un augu eļļu liekam grāpī un vāram. Kad uzvārās,piederam rīsus un vāram,kamēr rīsi gatavi. Tad pielej etiķi,pieliek ķiplokus,samaisa,vēlreiz uzvāra un karstu pilda burkās,aizvāko.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru