Mīļš paldiesiņš idejas autorei Vijai Sarkanei par atļauju receptīti publicēt šeit!
Oriģināltekstu ar visa procesa fotogrāfijām var apskatīt šeit -
300 ml eļļa
180 ml 5% etiķis
300 gr cukurs
100 gr sāls
burkāni 100gr
sīpoli 1 kg
paprika 1kg
tomāti 3 kg
Es gatavoju pēc šādas receptes
300 ml olīveļla
360 ml 9 % etiķis
300 gr cukurs
100 gr sāls
pipari melnie -pus paciņa
pipari smaržīgie- 20 graudiņi
burkāni 300gr
sīpoli 800 gr
paprika 1 kg
tomāti 3 kg
Eļlu un etiķi uzvāra +pipari + sāls +cukurs
Ber klāt ripiņās sagrieztus burkānus un vāra 7 min , no brīža kad sāk vārīties
Ber klāt sīpolus un vāra 5 min , no brīža , kad sāk vārīties
Ber klāt papriku un vāra 5 min nobrīža kad sāk vārīties
Ber klāt tomātus un vāra 3 min no brīža kad sāk vārīties
Visu ik pa laikam apmaisa
Pilda sterilās burkās , un kad vairs nevar nociesties ver vienu vaļā un pagaršo.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru