Meklēt šajā emuārā

trešdiena, 2011. gada 20. aprīlis

Sālīti tomāti

Lieliska piedeva uz grilla ceptai gaļai!

 
  
  1 kg nelielu tomātu ar stingru miziņu
      Ķiploki
       Liela bunte diļļu un pētersīļu. Pētersīļi - obligāti,jo piedod tomātam īpaši labu garšu.
       Sāls - 2 ēd.kar. uz 1 l ūdens
       1 asā pipara pāksts








Tomātiem izgriez kātiņa vietu. Katrā tomātā ievieto ķiploka daiviņu.


Burkā vai bļodiņā apakšā ieklāj rupji sagrieztus zaļumus,virsū tomātus,noslēdz ar zaļumiem un asā pipara pāksti.



Uzvāra ūdeni ar sāli un pārlej tomātiem. Novieto istabas temperatūrā. Pēc 5 dienām var lietot. Pārpalikumu glabā ledusskapī.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru