Meklēt šajā emuārā

otrdiena, 2011. gada 9. augusts

Ar kāpostiem pildīta paprika *


Paprika - 700 gr
Kāposti - 1 kg
Burkāni - 2 gb
Sīpoli - 2 gb
Asā paprika - 1 gb












Burkānus rupji sarīvē,sīpolus smalki sagriež. Kāpostus smalki sagriež. Visu sajauc kopā,pieber 2 ēd.kar. sāls un 2 ēd.kar. etiķa. Samaisa un ļauj 2 stundas ievilkties,ik pa laikam apmaisot.
Aso papriku attīra no sēkliņām un smalki sagriež. Kāpostiem nospiež šķidrumu,samaisa ar aso papriku. Pilda saldajā paprikā,liek burkās,pārlej ar marinādi,sterilizē,aizvāko.



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru