Sveicināti!!! Patiesi prieks, ka apmeklējāt manis izveidoto konservēšanas receptīšu krātuvīti! Šeit esmu apkopojusi idejas no dažādām interneta vietnēm. Ceru, ka atradīsiet sev ko noderīgu. Lai izdodas!!!
Meklēt šajā emuārā
trešdiena, 2011. gada 20. aprīlis
Zaļo tomātu ikri
Tomāti - 3 kg
Burkāni - 2 kg
Sīpoli - 1 kg
1 glāze eļļa
1/2 l tomātu mērce
Lauru lapa
Sāls
Melnie pipari
Tomātus sagriež daiviņās,pievieno sasmalcinātus burkānus,apceptus sīpolus,augu eļļu,lauru lapu,piparus. Visu masu maisot vāra,kamēr burkāni un tomāti savārījušies. Nogaršo. Ja pa skābu - pievieno cukuru,ja pliekans - pielej nedaudz etiķa. Karstu pilda burkās,aizvāko.
Abonēt:
Ziņas komentāri (Atom)
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru