Sveicināti!!! Patiesi prieks, ka apmeklējāt manis izveidoto konservēšanas receptīšu krātuvīti! Šeit esmu apkopojusi idejas no dažādām interneta vietnēm. Ceru, ka atradīsiet sev ko noderīgu. Lai izdodas!!!
Meklēt šajā emuārā
ceturtdiena, 2011. gada 21. aprīlis
Pildīti zaļie tomāti
Katras burkas apakšā liekam 3 upeņu lapas,5 burkānu ripiņas,3 ķiploka daiviņas,diļļu ''saulessardziņu'',mārrutkus.
Stingriem zaļajiem tomātiem nogriež ''vāciņu'' un ar tējkaroti izņem 2/3 mīkstuma.
Pildījums.
Burkānus sagriež smalkos kubiņos vai sarīvē uz rupjas rīves. ķiplokus un pētersīļus smalki sagriež. Papriku sagriež mazos kubiņos. Selerijas sakni sagriež salmiņos.
No paprikas izgatavo ''cepurītes'',ar ko aiztaisīt tomātus.
Pildam tomātus. Paprikas ''cepurītes'' stingri iestiprina vāciņa vietā. Liekam burkās.
Marināde.
4 litri ūdens,2 glāzes cukurs,1 glāze sāls,1 glāze 9% etiķa,10 krustnagliņas,3 lauru lapas,10 smaržīgie pipari,5 melnie pipari.
Marinādi uzvāra,salej burkās. Sterilizē,aizvāko.
Abonēt:
Ziņas komentāri (Atom)
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru