Meklēt šajā emuārā

pirmdiena, 2014. gada 18. augusts

Salāti ar bietēm

Salāti ar bietēm



Bietes - 3 kg
Paprika - 2 kg
Sīpoli - 1 kg
Asā paprika - 3pākstis
Tomātu sula - 2 l
Eļļa - 1/2 l
Ķiploki,dilles,pētersīļi - pēc garšas

Karstā ēļļā ber salmiņos sagrieztas bietes un sautē gandrīz gatavas. Tad pievieno salmiņos sagrieztu papriku,sīpolus un sautē uz mazas uguns vēl 10 min. Pievieno tomātu sulu,pētersīļus,dilles un sautē 5 min. Pieber ķiplokus,sāli un vēl sautē 5 min. Karstu pilda burkās.

Bietes - 4 kg
Paprika - 2 kg
Sīpoli - 2 kg
Tomāti - 2 kg
Asais pipars - 1 pāksts
Eļļa - 1 glāze.
Salmiņos sagrieztu papriku un sīpolus eļļā cep gandrīz gatavus. Ar putukaroti izņem. Sablenderētus tomātus un sarīvētas bietes eļļā sautē 1 stundu. Pievieno sipolus,papriku,sablenderētu čilīti,sāli un sautē vēl 5-10 min. Karstu pilda burkās.
Салат из моркови и свеклы
·       1 кг моркови, 1 кг свеклы, 1 кг яблок, 1 кг лука, 1 кг помидор, 1 стакан подсолнечного масла.
·      Морковь, свеклу, яблоки нарезать на крупной терке. Лук нарезать полукольцами, помидоры дольками. Все потушить 1,5 часа. Горячим разложить в банки и закатать.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru