
Tomāti (gatavi,pusgatavi un zaļi) - 25-30 gb
Sīpoli - 5-6 gb
Ķiploki - 10-12 daiviņas
Zaļumi - pētersīļi,dilles
Lauru lapas - 5-6 gb
Melnie pipari - 20 gb
Augu eļļa
Marināde - 1.5 l ūdens
4 ēd.kar. sāls
3 ēd.kar. cukurs
2 ēd.kar. etiķis. Visus komponentus liekam katlā,uzvāram,atdzesējam.
Tas viss satilps 5-6 puslitra burciņās. Burciņu apakšā saliekam garšvielas. Sīpolus sagriežam gredzenos,pa vienam gredzenam uz burciņu atstājam,pārējos liekam burkā uz garšvielām.

Tomātus - labāk izmantot neliela izmēra - pārgriežam uz pusēm un pildam burkās ar griezuma daļu uz leju.

Katrai burkai virs tomātiem liekam sīpola ripiņu. Pārlejam pagatavoto marinādi,sterilizējam.

Pirms aizvākošanas katrā burciņā ielejam 1 ēd.kar. augu eļļas. Aizvākojam.

Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru