Meklēt šajā emuārā

svētdiena, 2011. gada 14. augusts

Salāti ziemai*


Tomāti - 2.5 kg
Burkāni - 500 gr
Paprika - 500 gr
Sīpoli - 500 gr
Gurķi - 500 gr
Kāposti - 500 gr
Čilli pipars - 1/2 pāksts
Augu eļļa - 400 ml
Malti melnie pipari - 1 tējk.
Lauru lapas - 2 gb
Sāls pēc garšas



Sīpolus sagriež pusgredzenos,Burkānus sarīvē,kāpostus sagriež salmiņos,gurķus - šķēlītēs,tomātus - nelielos gabaliņos,aso papriku smalkos kubiņos. Katliņā sakarsē eļļu,pievieno sīpolus. Pēc 1 minūtes pievieno burkānus,vēl pēc 7 minūtēm - aso piparu un tomātus. Maisot uzvāra,pievieno pārējos produktus,izņemot gurķus. Uzvāra un vāra 20 minūtes. Pievieno gurķus,vāra vēl 10 minūtes. Pašās beigās pievieno sāli,samaisa,uzvāra un karstu pilda burkās,aizvāko.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru