Sveicināti!!! Patiesi prieks, ka apmeklējāt manis izveidoto konservēšanas receptīšu krātuvīti! Šeit esmu apkopojusi idejas no dažādām interneta vietnēm. Ceru, ka atradīsiet sev ko noderīgu. Lai izdodas!!!
Meklēt šajā emuārā
trešdiena, 2012. gada 1. augusts
Mazsālītie tomātiņi ar zaļumiem
Nelieli tomātiņi - 20 gb
Ķiploki - 5-9 daiviņas
Dilles un pētersīļi
Sāls
Maltie pipari
Tomātiņiem nogriež kātiņa galu un veido nelielu padziļinājumu.
Ķiplokus ar nazi ļoti smalki sakapā.
Pieber pavisam nedaudz sāli un turpina kapāt,kamēr iegūst viendabīgu masu.
Zaļumus ar nazi smalki sakapā un sajauc kopā ar ķiplokiem,pievieno piparus,kārtīgi samaisa.
Katrā tomātiņā ieber sāli.
Liek zaļumu-ķiploku masu un kārto traukā - cieši vienu pie otra.
Uz tomātiņiem uzliek slogu - var izmantot šķīvīti un burku vai citu trauku ar ūdeni,galvenais,lai visi tomātiņi būtu vienmērīgi noslogoti - un atstāj uz 24 stundām.
Pasniedz kā patstāvīgu uzkodu vai kā piedevu gaļas ēdieniem.
Abonēt:
Ziņas komentāri (Atom)
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru