Meklēt šajā emuārā

sestdiena, 2011. gada 16. jūlijs

Mazsālīti gurķi ar burkāniem




Gurķi
Tievi burkāni
1 galviņa ķiploka
Dilles

Marināde - uz 1 litru ūdens:
       -1 ēd.kar. cukurs
       -1 ēd.kar.(ar kaudzi) sāls
       -1 ēd. kar. etiķa esence
       -1 tējk. citronskābe
       - dažas krustnagliņas
       -10 piparu graudiņi
       - 1 lauru lapa
        - 2 ripiņas asā pipara





Ūdeni kopā ar garšvielām uzvāra un kādas 5 minūtes vāra. Nedaudz atdzesē. Pa to laiku burkā apakšā liek dilles un ķiploku,kārto burkānus un gurķus,virsū atkal dilles. Pārlej karsto marinādi. Uzliek vāciņu,bet nenoslēdz. Vēsā vietā tur 5 dienas.

Rp8341_preview

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru