Sveicināti!!! Patiesi prieks, ka apmeklējāt manis izveidoto konservēšanas receptīšu krātuvīti! Šeit esmu apkopojusi idejas no dažādām interneta vietnēm. Ceru, ka atradīsiet sev ko noderīgu. Lai izdodas!!!
Meklēt šajā emuārā
otrdiena, 2011. gada 12. jūlijs
Aveņu medus
2 glāzes medus
2 glāzes svaigas avenes
Avenes nomazgā,apžāvē. Liek grāpītī,samīca,pārlej medu. Uz lēnas uguns maisot karsē līdz momentam,kad tūlīt tūlīt vārīsies. Nekādā gadījumā neļaut medum vārīties. Uz burkas uzliek marlīti un caur to izkāš gatavo medu. Atdzesē,tad uzliek vāciņu. Šāds ogu medus lieliski glabājas istabas temperatūrā pat veselu gadu - līdz nākamajai ražai! Bet labāk glabāt ledusskapī vai pagrabā.
Abonēt:
Ziņas komentāri (Atom)
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru