Sveicināti!!! Patiesi prieks, ka apmeklējāt manis izveidoto konservēšanas receptīšu krātuvīti! Šeit esmu apkopojusi idejas no dažādām interneta vietnēm. Ceru, ka atradīsiet sev ko noderīgu. Lai izdodas!!!
Meklēt šajā emuārā
pirmdiena, 2014. gada 18. augusts
Ziemassvētku liķieris
100 g žāvētu aprikožu
100 g žāvētu dateļu
125 g žāvētu plūmju
1/2 ēd. kar. Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
Puse kanēļa standziņas
3 krustnagliņas
3 aromātisko piparu graudi
1 šķipsna kardamona sēklu
700 ml degvīna
200 ml Dansukker Karameļu cukura
Augļus ieliek burkā un pārlej ar pusi alkohola. Burku aizvāko un ļauj pastāvēt istabas temperatūrā 2–3 diennaktis.
Nolej šķidrumu. Ielej burkā atlikušo degvīnu, cukurus un garšvielas. Ļauj pastāvēt četras nedēļas.
Nofiltrē garšvielas, ielej pudelē un glabā līdz Ziemassvētkiem.
Abonēt:
Ziņas komentāri (Atom)
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru