Sveicināti!!! Patiesi prieks, ka apmeklējāt manis izveidoto konservēšanas receptīšu krātuvīti! Šeit esmu apkopojusi idejas no dažādām interneta vietnēm. Ceru, ka atradīsiet sev ko noderīgu. Lai izdodas!!!
Meklēt šajā emuārā
pirmdiena, 2014. gada 18. augusts
Svaigi tomāti ziemai
Помидоры(желательно некрупные, мясистые сорта), помыть, нарезать на 4-6 частей, поставить на огонь.
Не солить!
Как только закипят, закладываем их в подготовленные простерилизованные банки и закатываем.
Переворачиваем и укутываем. Всё. :04:
Eсли не лениться и очистить помидоры от кожицы, будет совсем сказочно!
но я ленюсь и просто выковыриваю шкурки потом кушаю их даже просто так, без ничeго вкусно!
Abonēt:
Ziņas komentāri (Atom)
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru