На 4 кг сливы:
2 кг сахара1 упаковка какао (10 ст. ложек) 4 пакетика ванильного сахара |
|
Сливу освободить от косточек, засыпать половиной сахара, перемешать и оставить часа на 4: | |
Поставить кастрюлю на огонь, всыпать оставшийся сахар и варить, помешивая минут 10 до его растворения: | |
Затем добавить какао, и варить еще час, часто мешая, на небольшом огне: | |
В конце варки добавить ванильный сахар: | |
Горячим разлить варенье по стерилизованным банкам и закатать: | |
А это немного осталось: | |
Правда, не на долго... | |
Sveicināti!!! Patiesi prieks, ka apmeklējāt manis izveidoto konservēšanas receptīšu krātuvīti! Šeit esmu apkopojusi idejas no dažādām interneta vietnēm. Ceru, ka atradīsiet sev ko noderīgu. Lai izdodas!!!
Meklēt šajā emuārā
otrdiena, 2014. gada 19. augusts
''Plūmes šokolādē''
Abonēt:
Ziņas komentāri (Atom)
Šo izmēģināju. Ir patiešām ĻOTI garšīgs!!!
AtbildētDzēst