Sveicināti!!! Patiesi prieks, ka apmeklējāt manis izveidoto konservēšanas receptīšu krātuvīti! Šeit esmu apkopojusi idejas no dažādām interneta vietnēm. Ceru, ka atradīsiet sev ko noderīgu. Lai izdodas!!!
Meklēt šajā emuārā
trešdiena, 2011. gada 24. augusts
Tomātu pusītes marinādē
Tomāti (gatavi,pusgatavi un zaļi) - 25-30 gb
Sīpoli - 5-6 gb
Ķiploki - 10-12 daiviņas
Zaļumi - pētersīļi,dilles
Lauru lapas - 5-6 gb
Melnie pipari - 20 gb
Augu eļļa
Marināde - 1.5 l ūdens
4 ēd.kar. sāls
3 ēd.kar. cukurs
2 ēd.kar. etiķis. Visus komponentus liekam katlā,uzvāram,atdzesējam.
Tas viss satilps 5-6 puslitra burciņās. Burciņu apakšā saliekam garšvielas. Sīpolus sagriežam gredzenos,pa vienam gredzenam uz burciņu atstājam,pārējos liekam burkā uz garšvielām.
Tomātus - labāk izmantot neliela izmēra - pārgriežam uz pusēm un pildam burkās ar griezuma daļu uz leju.
Katrai burkai virs tomātiem liekam sīpola ripiņu. Pārlejam pagatavoto marinādi,sterilizējam.
Pirms aizvākošanas katrā burciņā ielejam 1 ēd.kar. augu eļļas. Aizvākojam.
Abonēt:
Ziņas komentāri (Atom)
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru