Meklēt šajā emuārā

trešdiena, 2011. gada 24. augusts

Tomātu pusītes marinādē


Помидоры  "Салатные" Перец черный
Tomāti (gatavi,pusgatavi un zaļi) - 25-30 gb
Sīpoli - 5-6 gb
Ķiploki - 10-12 daiviņas
Zaļumi - pētersīļi,dilles
Lauru lapas - 5-6 gb
Melnie pipari - 20 gb
Augu eļļa

Marināde - 1.5 l ūdens
                   4 ēd.kar. sāls
                   3 ēd.kar. cukurs
                   2 ēd.kar. etiķis. Visus komponentus liekam katlā,uzvāram,atdzesējam.





Tas viss satilps 5-6 puslitra burciņās. Burciņu apakšā saliekam garšvielas. Sīpolus sagriežam gredzenos,pa vienam gredzenam uz burciņu atstājam,pārējos liekam burkā uz garšvielām.

Помидоры  "Салатные" ингредиенты
Tomātus - labāk izmantot neliela izmēra - pārgriežam uz pusēm un pildam burkās ar griezuma daļu uz leju.


Помидоры  "Салатные"
Katrai burkai virs tomātiem liekam sīpola ripiņu. Pārlejam pagatavoto marinādi,sterilizējam.


Помидоры  "Салатные" Лук репчатый
Pirms aizvākošanas katrā burciņā ielejam 1 ēd.kar. augu eļļas. Aizvākojam.

Помидоры  "Салатные" Лавровый лист

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru