Meklēt šajā emuārā

otrdiena, 2011. gada 23. augusts

Pikantie gurķu salāti *


Gurķi (vislabāk mazi,nepārauguši) - 4-5 kg
Sīpoli - 1 kg
Paprika - 1 kg
Burkāni - 1 kg
Asā paprika - 2 pākstis
Ķiploki - 2 galviņas
Cukurs - 200 gr
Sāls - 3-4 ēd.kar.
Augu eļļa - 200 gr
Citronskābe - 1 tējk.








Gurķus gareniski sagriež 4 daļās. Papriku un burkānus - smalkās strēmelītēs. Sīpolus - gredzenos. Aso papriku un ķiploku - smalkos kubiņos. Visas receptē paredzētās sastāvdaļas liek bļodā,samaisa un uz 2 stundām noliek atsuloties,ik pa laikam apmaisot. Tad liek burkās,sterilizē,aizvāko.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru