Meklēt šajā emuārā

pirmdiena, 2011. gada 8. augusts

Marinēti gurķi ''Čili''*




Svaigi nelieli gurķīši
Diļļu kāti
Ķiršu un upeņu lapas
Mārrutku sakņu sķēlītes
Ķiploku daiviņas

Marinādei-
    -9 glāzes ūdens
    -1.5 glāzes cukurs
    -3 ēd.kar. ar nelielu kaudzīti sāls
    -1.5 glāzes 9% etiķa
    -350 gr gatava asā ketčupa ''Čili''






Gurķus nomazgā un 2 stundas mērcē aukstā ūdenī. Ja vēlas - ūdenim pievieno ledus gabaliņus,tad gurķīši sanāks vēl kraukšķīgāki. Burkas apakšā liek garšvielas,tad kārto gurķus. Uzvāra marinādi un karstu pārlej gurķiem. Uzliek vākus,sterilizē,aizvāko.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru