Sveicināti!!! Patiesi prieks, ka apmeklējāt manis izveidoto konservēšanas receptīšu krātuvīti! Šeit esmu apkopojusi idejas no dažādām interneta vietnēm. Ceru, ka atradīsiet sev ko noderīgu. Lai izdodas!!!
Meklēt šajā emuārā
otrdiena, 2011. gada 23. augusts
Kabači ar rīsiem*
2 kg kubiņos sagriezti kabači
1 kg sarīvēti burkāni
1 kg gabaliņos sagriezti tomāti
1 kg salmiņos sagriezti sīpoli
1 kg salmiņos sagriezta paprika
1 pāksts smalki sagriezts asais pipariņš
2 galviņas sasmalcināta ķiploka
4 ēd.kar. sāls
250 ml augu eļļas
1 tējk. etiķa esence
1 glāze cukurs
2 glāzes rīsi
Kabačus,burkānus,tomātus,sīpolus,papriku,aso piparu,sāli,cukuru un augu eļļu liekam grāpī un vāram. Kad uzvārās,piederam rīsus un vāram,kamēr rīsi gatavi. Tad pielej etiķi,pieliek ķiplokus,samaisa,vēlreiz uzvāra un karstu pilda burkās,aizvāko.
Abonēt:
Ziņas komentāri (Atom)
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru