Meklēt šajā emuārā

otrdiena, 2011. gada 26. jūlijs

Konservēti gurķi ar sinepēm*



4 kg gurķi
12 lielas ķiploka daiviņas
 2 tējk. sinepju pulvera (var aizvietot ar sinepju sēkliņām)
Šķipsniņa malto melno piparu
4 tējk. cukura
120 ml 9% etiķa
200 ml vārīta auksta ūdens
3 ēd.kar. sāls
6 ēd.kar.augu eļļa
2 ēd.kar. sasmalcinātu diļļu













Gurķus nomazgā,nogriež galiņus un gareniski sagriež apm. 1/2 cm biezās loksnēs. Pieliek visas garšvielas,ūdeni un atstāj uz 1-2 stundām ievilkties.















Gurķus karsē apm. 15-20 minūtes,kamēr maina krāsu. Tad liek burkās,pārlej ar škidrumu un uzreiz aizvāko.



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru