Meklēt šajā emuārā

otrdiena, 2011. gada 9. augusts

Paprika tomātu sulā*


2 kg tomāti
1.5 tējk. sāls
1 tējk. 70% etiķa
Paprika

















 Šādi gatavotu papriku ziemā var pildīt ar rīsiem un malto gaļu un apcet cepeškrāsniņā - sanāk ļoti garšīgi!
Tomātus pārgriež uz pusēm,izgriež kātiņa vietu un sablenderē. Tad samaisa kopā ar sāli un vāra,kamēr pazūd putas. Pielej etiķi.
Paprikai izgriež kātiņus un iztīra sēklas. Liek karstajā tomātu sulā un vāra,kamēr paprika mīksta. Lai procesu paātrinātu,papriku var uz 10 minūtēm pakarsēt mikroviļņu krāsnī un tad 10 minūtes vārīt tomātu sulā.
Gatavo papriku karstu liek sterilizētās burciņās,cenšoties pieblietēt,lai varētu salikt pēc iespējas vairāk. Aizvāko.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru