|
Gurķi - 1.8 kg
Tomāti- 1.5 kg
Puķkāposti - 1.2 kg
Sīpoli - 1 kg
Burkāni - 800 gr
Paprika - 300 gr
Ķiploki - pēc vēlēšanās
Smaržīgie pipari
Krustnagliņas
Sāls marinādei - 180-200 gr
Cukurs marinādei - 180-200 gr
9% etiķis marinādei - 3 glāzes |
|
|
|
|
Litra burkas mazgā,sterilizē. Dārzeņus sasmalcina. |
|
Lielos gurķus - pusripiņās,mazos - ripiņās. Papriku - salmiņos. |
|
Sīpolus - pusripiņās,burkānus - ripiņās,ķiplokus - plēksnītēs. |
|
Tomātus - daiviņās,pukkāpostus sadala rozetītēs.
|
|
Sagatavotajās burkās ieliek 2 krustnagliņas,5 smaržīgos piparus. Dārzeņus liek kārtām - burkāni,gurķi,sīpoli,tomāti,puķkāposti,paprika,ķiploki. |
|
Pagatavo marinādi,nedaudz atdzesē (70-80 grādi) un lej burkās. Piepildītās burkas piesedz ar vāciņiem,sterilizē un cieši aizvāko. |
|
|
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru