Sveicināti!!! Patiesi prieks, ka apmeklējāt manis izveidoto konservēšanas receptīšu krātuvīti! Šeit esmu apkopojusi idejas no dažādām interneta vietnēm. Ceru, ka atradīsiet sev ko noderīgu. Lai izdodas!!!
Meklēt šajā emuārā
otrdiena, 2012. gada 4. septembris
Konservēti āboli savā sulā
Āboli - 1 kg
Cukurs - 150-200 gr
Ābolus nomazgā,izņem sēklotnes,sagriež kubiņos. Mizot vai nē - brīva improvizācija. Pārber ar cukuru un atstāj,lai atsulojas. Ideālā variantā - uz nakti. Bet pietiek arī ar 2 stundām. Tad liek uz plīts un uz nelielas uguns apmaisot karsē. Līdzko sāk vārīties,pilda burkās,aizvāko,satin segās. Ja vēlas - aromātam katrā burkā iemet dažas krustnagliņas. Atdzisušu glabā pagrabā. Ziemā var izmantot keksu, pīrāgu cepšanai, vai arī kā patstāvīgu desertu ar putukrējumu vai saldējumu.
Abonēt:
Ziņas komentāri (Atom)
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru