Meklēt šajā emuārā

ceturtdiena, 2011. gada 21. aprīlis

Pildīti zaļie tomāti


















Katras burkas apakšā liekam 3 upeņu lapas,5 burkānu ripiņas,3 ķiploka daiviņas,diļļu ''saulessardziņu'',mārrutkus.

Stingriem zaļajiem tomātiem nogriež ''vāciņu'' un ar tējkaroti izņem 2/3 mīkstuma.

Pildījums.
Burkānus sagriež smalkos kubiņos vai sarīvē uz rupjas rīves. ķiplokus un pētersīļus smalki sagriež. Papriku sagriež mazos kubiņos. Selerijas sakni sagriež salmiņos.

No paprikas izgatavo ''cepurītes'',ar ko aiztaisīt tomātus.

Pildam tomātus. Paprikas ''cepurītes'' stingri iestiprina vāciņa vietā. Liekam burkās.

Marināde.
4 litri ūdens,2 glāzes cukurs,1 glāze sāls,1 glāze 9% etiķa,10 krustnagliņas,3 lauru lapas,10 smaržīgie pipari,5 melnie pipari.
Marinādi uzvāra,salej burkās. Sterilizē,aizvāko.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru